RVS vernieuwer

Sodan® MultiPolish RVS

Met Sodan® MultiPolish reinigen wij diep en grondig RVS, koper, chroom etc. Sodan® MultiPolish reinigt, geeft weer glans en beschermt in één bewerking. De conserverende eigenschappen van dit product laat geen watervlekken achter, het oppervlak wordt zelfs waterafstotend. Het dagelijks onderhoud is na de behandeling zeer eenvoudig.

Door middel van de dieptereiniging halen wij alle vervuiling zoals kalk, kringen, chemische vlekken etc. uit het RVS. Met de machinale methode verwijderen wij zelfs kleine krasjes.

Na het dieptereinigen van het RVS kan deze behandeld worden met onze Sodan® RVS coating. Met deze coating wordt het oppervlak vuilafstotend gemaakt en behoeft deze nooit meer met speciale olie behandeld te worden. Een klamvochtige doek is voldoende.

Beide producten zijn Foodgrade, dus mogen deze binnen de voedingsmiddelen industrie worden gebruikt.

Onze grootste doelgroep zijn horeca en bedrijfskeukens, na sluitingstijd behandelen wij de gehele keuken (het product is Foodgrade) en na behandeling is de keuken weer als nieuw. Wij werken conform de HACCP eisen en normen, wanneer de werkzaamheden zijn voltooit kan de keuken weer ingericht worden en in gebruik. Via onze groothandel ( www.cleaningsolutionsinternational.nl ) leveren wij een compleet HACCP reinigingspakket incl. hygiëne plannen zodat de keuken volgens de normering van de Keuringsdienst van Waren eisenpakket voldoet.

Op de foto’s laten wij u zien hoe sterk vervuild RVS weer als nieuw wordt met Sodan® Multipolish.

U zult versteld staan van het resultaat. 100% tevredenheidsgarantie.