Glas vernieuwer

Sodan® PolishProf

Het weer en vervuiling hebben invloed op glas, dit gaat soms gepaard met schade door gevelwater, dit laatste is herkenbaar in de vorm van geëtste strepen of vlekken op het vensterglas. Vaak is deze schade zo erg dat met normale zuren het glas niet meer is te reinigen. Cleaning Solutions International bv heeft hiervoor een speciale glaspolisher om het glas tot in de diepste poriën te reinigen en ontkalken. Na de behandeling kan het glas gecoat worden met een niet zichtbare coating die het glas beschermt tegen vuil, kalk en weersinvloeden van buiten af en het glas wordt weer kristalhelder.

Onze producten zijn absoluut niet op Nano technologie gebaseerd.

Reinigen van aangetast glas;
Met Sodan® SuperPolish Prof wordt het aangetaste glas machinaal gereinigd.

Deze speciale polisher reinigt tot diep in de poriën van het glas en verwijderd alle vervuiling van o.a. uitloog uit de gevel, luchtvervuiling, lichte corrosie, kalkaanslag etc. Het glas is na de behandeling kraakhelder en schoon.

Om het glas opnieuw te beschermen tegen uitloog en vervuiling van buitenaf adviseren wij om het glasoppervlak te behandelen met een unieke water- en vuil afstotende glas coating (Sodan® GlasCoating).

Sodan® GlasCoating is absoluut niet zichtbaar, plakt niet en is UV bestendig. Deze coating maakt het oppervlak zo glad en sluit deze geheel af zodat er een “zelfreinigend” effect ontstaat. Dit wil zeggen dat het product water en vuil afstoot en het glas minder vaak gereinigd/gezeemd hoeft te worden.
Ook voor keramiek tegels hebben wij de juiste producten in huis, lees verder op onze site Sodan® SaniProtector.
Tegel coating (Sodan® SaniProtector) met “zelfreinigende” werking.