Alles over ons bedrijf

Alles over ons bedrijf

Over ons

Cleaning Solutions International bv (CSI) Sodan® Coatings;

Sodan® Coatings heeft unieke oplossingen voor het herstellen en onderhouden van o.a.  gepoedercoate oppervlakken, metalen, kunststoffen, Glas, RVS etc. Met onze unieke coatings bieden wij een compleet pakket diensten en producten aan die de levensduur verlengen van (door zonlicht) verweerde en aangetaste oppervlakken. Onze coatings zijn toepasbaar voor in- en exterieurs.

Ongeacht het bouwjaar, locatie, hoogte, vormgeving en status van een gevel biedt de analist van  CSI bv u advies op maat. Vrijwel ieder type gevelmateriaal dat gebruikt wordt kennen wij en wij weten welke aandachtspunten nodig zijn om een gevel in goede conditie te houden.

In eerste instantie analyseren we de gevel en inventariseren de oorzaak en omvang van de degradatie. Meestal ontstaat deze al in de bouwfase, door achterstallig onderhoud en door fouten van schoonmakers.

De geveldegradatie problemen liggen doorgaans niet alleen in de afzonderlijke materialen, maar vooral in de combinatie ervan. Dit omdat de aangrenzende materialen een negatief effect op elkaar kunnen hebben. Wat algemeen vergeten wordt is dat de diverse gevelmaterialen eigenlijk ook op verschillende wijzen gereinigd en beschermd moeten worden.

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, ontvangt u de resultaten van het onderzoek in een verslag. Afhankelijk van de geveldiagnose en bijbehorende oplossingen worden er in overleg met u proefstukken geplaatst. Op deze manier creëren we een referentiepunt, waarbij de huidige situatie in perspectief wordt gezet met de gewenste situatie. Op uw verzoek stellen we de wijze van uitvoering in het advies op in een vrijblijvend voorstel met een open begroting met richtprijzen voor aanbesteding.

Wij stoppen niet bij het geven van advies. We helpen u ook verder door het werk te verrichten. Voor onderhoud, reiniging en renovatie van de gevel adviseren wij het juiste productgebruik, de bijbehorende techniek en het vereiste specialisme. Het onderscheid tussen onze methodieken en van onze collega concurrenten zal voor u direct zichtbaar zijn. Bij ons staat de oplossing en een tevreden klant centraal.

Onze doelgroepen zijn de VvE’s, sportcomplexen, zwembaden, kantoren en bedrijfscomplexen en de particuliere markt.

Sodan® Coatings  is gespecialiseerd in het ontroesten en permanent coaten van RVS, gepoedercoat aluminium, staal, koper, messing en glas.

Onze services

Oppervlakvernieuwer

Reinigen, vernieuwen en beschermen in 1 handeling.

Gepoedercoat Aluminium Herstellen

Sodan® 2KT coating vernieuwt het oppervlak en haalt de oorspronkelijke kleur terug.

Overheaddeuren Herstellen

Sodan® 2KS coating vernieuwt het oppervlak van de overheaddeur.