Sodan Coatings ®

Sodan® TopCoat RVS coating

Productomschrijving:

Sodan® TopCoat I biedt een permanente barrière, door de chemische hechting aan de ondergrond kan de coating veelvuldig worden gereinigd zonder deze opnieuw aan te hoeven brengen. Wanneer het oppervlak is behandeld met Sodan® TopCoat I dan behoeft deze nooit meer met RVS sprays, paraffine olies etc. behandeld te worden. Het oppervlak kan eenvoudig met een microvezeldoek worden schoongemaakt of indien u dit wenst of wat noodzakelijk is met een benodigde reiniger schoonmaken. Het oppervlak zal ten allen tijden streeploos zijn.

Toepasbaar:

Bijzonder geschikt voor keukens, RVS liften kortom overal waar u RVS als nieuw wilt houden. Sodan® TopCoat I voorziet in een langdurige bescherming van de meest duurzame kwaliteit. Sodan® TopCoat I’ is geschikt voor alle onbehandelde soorten roestvrij staal, zoals RVS deurfronten, handgrepen, deksels, panelen, trapleuningen, deurgrepen enz. Het is ook aan te bevelen voor restaurants en keukens, bars van RVS of koper en in het sanitaire gebied.

   Uitzonderlijke bescherming tegen indringing van graffiti
Bestand tegen indringing van oliën, oplosmiddelen, vetten en vele chemicaliën
Slijt- en stootvast
Hoog UV-bestendig
Water- en weerbestendig
Uitstekende buitenduurzaamheid
Niet vlambaar
Oxidatie en corrosie resistent
Toepasbaar op onder andere:
RVS, gepoedercoat staal, kunststof, aluminium en trespa
Haalt verweerde ondergronden op en maakt deze weer als nieuw
Zeer eenvoudig in onderhoud

Sodan® TopCoat I zelfs Food Grade and vinger print proof.

Sodan® TopCoat I is uitermate geschikt om RVS dispensers te behandelen en deze behoeven nooit meer opgepoetst te worden met paraffine olie of ander onderhoudsmiddel. Een klam vochtige microvezeldoek is voldoende om de automaten schoon en mooi te houden.

Jaren lange glans garantie!