Sodan Coatings ®

Reinigen, vernieuwen en beschermen in 1 handeling

Sodan® oppervlak vernieuwer is een kant-en-klare semi permanente reiniger/coating voor het ophalen van UV-verweerde kunststof, aluminium of andere gelakte oppervlakken, poedergelakte ramen, deuren, luiken, balustrades, poorten…Sodan® oppervlak vernieuwer kan eveneens gebruikt worden op PVC-ramen en deuren, boten, caravans, veranda’s, pergola’s,… Bij een regelmatige behandeling met Sodan® oppervlak vernieuwer wordt de ondergrond gevoed en blijft het oppervlak mooi.

Dit betreft een semi permanente coating en wordt hoofdzakelijk verkocht aan de particulier. Voor een permanente professionele coating zie Sodan® TopCoatings.

Behandeling op nieuwe en verweerde ondergrond;

– Voorreinigen met Sodan® EcoNomic, van onder naar boven werken. Reinig het oppervlak met een zachte borstel, doek of spons. Grondig naspoelen met water.

Oppervlakken moeten absoluut droog zijn!

Vocht tijdens verwerking zal onmiddellijk nadelige invloed hebben op het uiteindelijke resultaat. Behandel alleen met droog en rustig weer.

Nadat de ondergrond goed schoon en droog is Sodan® oppervlak vernieuwer onverdund aanbrengen met een zachte,schone en droge doek of spons. Nawrijven met een schone, zachte doek, het oppervlak is nu behandeld en beschermd.

Tussentijds reinigen en onderhouden

Met Sodan® onderhoud Shampoo kunt u het behandelde oppervlak reinigen en voeden. Het oppervlak wordt hierdoor vuilafstotend.